"Hoe maak ik het vrouwtje boos"

Dogboek > "Hoe maak ik het vrouwtje boos"

Hai, ik ben Gizmo. Jullie hebben vast mijn vrouwtje wel eens over mij horen mopperen op het forum. En ook vandaag heb ik weer lol gehad met haar. De hele dag ben ik alleen met het baasje thuis geweest. Het baasje is wel leuk hoor, maar ik heb liever het vrouwtje.

Dus toen het vrouwtje eindelijk thuis was, kwam eindelijk het moment om er eens goed voor te zorgen dat ze mij aandacht ging geven.

Mede puppies opgelet! Zo zorg je ervoor dat jouw vrouwtje of baasje ook helemaal gek van jou wordt.

1) Als je overdag gaat wandelen, zorg er dan voor dat je géén grote boodschap doet. Dit doe je binnen als het baasje niet op let en het vrouwtje net op het punt staat om binnen te komen.

2) Als het vrouwtje het dan probeert op te ruimen moet je het sponsje pakken en ermee vandoor gaan! Lachen joh. Dan gaat ze heel boos kijken.

3)Na het wandelen krijg ik mijn voertjes, wat dan heel belangrijk is dat je zoooo enthousiast bent dat je de voerbak uit haar handen slaat. Voedselgevecht! Jeeeej!

4) Nog even snel naar buiten na het eten en die kat die niet bang voor me is lekker even pesten.

5) Au! Die sotmme kat heeft me een haal over mijn neus gegeven.

6) Na het spelen en het avondslaapje gaan we weer even naar buiten. Flink voor haar voeten lopen! Blijft grappig. En als het gaat regenen moet je lekker gaan treuzelen. Nattigheid is leuk! Ook heel belangrijk: niet meteen je hele blaas leegmaken.

7) Okay, zodra ik afdrogen en borstelen minder fijn vind, ga ik ook iets verzinnen om daar kattenkwaad bij uit te halen. Door naar het volgende punt.

8) Weet je nog dat ik zei dat je niet je blaas leeg mocht maken? Dat gaan we nu doen! In fases! Zit je vrouwtje lekker op de bank? Laat dan maar een beetje plas lopen!

9) Is het opgeruimd? Zit ze weer? Mooi! Nog een beetje!

10) Zie punt 9, nog een keer.

11) Zie punt 10, nog een keer.

12) Zie punt 11, herhaal dit tot punt 15.

Tijd om te gaan slapen! :-D Ik spreek jullie wel weer als het vrouwtje eenmaal uit het gekkenhuis is ontslagen.

Door honden page profiel IlonaIlona op 25 oktober om 21:25



dit is heel leuk geschreven, zo goed kan ik het niet haha!! Heb het meteen tegen mijn vriendin voorgelezen, geweldig!! Heel leuk gedaan, ben benieuwd naar je nieuwe verhaaltje, lachen!! lol!! Lieve groeten imke en haar partner heidi en onze bende van drie haha!!

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij "Hoe maak ik het vrouwtje boos"


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^